background

2015 Parti Elbise Modelleri

Genç Kızlar Partide Nasıl Bir Elbise Giymelidir?

Elbise alternatifleri çok fazla olmakla birlikte 2015 yılında sade desenler ön plana çıkmaktadır. Ya da elbisenizin tamamı desenli olup model olarak sade bir elbiseyi tercih edebilirsiniz.

2015 yılında parti elbiseleri daha çok sade ve şık olacaktır. Bu parçalardan biri de şüphesiz tulumlardır. Sade bir tulum ve gösterişli bir aksesuarla partinin en dikkat çekici kızı olabilirsiniz. Eğer tulum giymeyi sevmiyorsanız bu senenin hit parçalarından biri olan dantel parçaları seçmelisiniz. Dantel detayları olan bir elbise seçerek siyah pabuçlarla harika bir kombin yapabilirsiniz. Dantel parçaları ayrıca mini eteklerle de tercih edebilirsiniz.

Eğer partide çok şık bir etek giymek istiyorsanız kloş etekler, midi etekler ve mini etekleri tercih edebilirsiniz. Bu eteklerin üzerine şık bir bluz ve ya crop top giyinebilirsiniz. Etekleri gösteren şüphesiz ayakkabılardır. Bu nedenle tercihinizi kesinlikle topuklu ayakkabıdan yana kullanmalısınız. Böylece çekici bir görüntüye imza atabilirsiniz.

Şunu da belirtmek isteriz ki çok sade bir elbiseyi doğru kombin yaparak çok şık bir hale getirebilirsiniz. Mesela dümdüz siyah bir mini elbise düşünelim. Bu elbisenin üzerine parlak sarı metal kolye takabilirsiniz. Ya da birden çok bileklik takarak şık bir görünüm verebilirsiniz. Unutmayalım ki bir partide elbise kadar aksesuarların önemi de tartışılmaz!

Sizde aşağıdaki galerimizden 2015 yılı parti elbiselerine göz atabilirsiniz.

Beğen
Beğen Muhteşem Hahaha İnanılmaz Üzgün Kızgın
Mix Moda

Mix Moda

Günlük moda haberleri, moda blog, android, teknoloji, sinema hakkında güncel makaleler ve çok daha fazlası.

  • Çağatay

    bu elbiseyi nereden satın alabilirim