background

2014 FİFA Dünya Kupası Brezilya Oyun İncelme(Xbox 360)

Oyun incelemelerimize bir son günlerin en çok konuşulan video oyunlarından birisi ile devam ediyoruz. Yazın gelmesiyle birlikte boş vaktini değerlendirmek isteyenlerin ve aynı zamanda gerçekleşecek olan Fifa Dünya Kupası’nı takip edecek olan futbol tutkunlarının beklediği oyun Fifa World Cup Brazil oyunu piyasaya sürüldü. Oyunun genel itibariyle artı ve eksi yönlerini değerlendirecek olursak en dikkat çekici eksiği bilgisayar platformları için tasarlanmamış olması. Oyunu Xbox 360 platformu üzerinden oynayabiliyorsunuz.

2014-fifa-world-cup-brazil-1

Oyun içi değerlendirmelere bakacak olursak grafiklerden başlamak doğru olacaktır. World Cup oyunu diğer oyunlardan farklı olarak koreografi, süs ve benzeri içeriklere sahip olduğu için grafikleri maksimum seviyede tutulmuş. Xbox 360 sisteminin kaldırabileceği tüm kapasiteyi kullanarak grafikler dizayn edilmiş. Oyun gerek menü kısmında gerekse oynanış sırasında takılmalar ve benzeri sorunlar çıkarmadan oynanabiliyor. Bu da grafiklerin kusursuza yakın bir şekilde tasarlandığını ve oyuna adapte edildiğini gösteriyor. Stadyum atmosferi, gerçek stadyumlar ve gerçeğe yakın oyuncu profilleri bulunan oyunda futbol tutkunları göz zevklerine hitap edecek derecede bir oyunla karşı karşıya.

2014-fifa-world-cup-brazil-2

Spiker, ses ve müzik içerikleri açısından oyunu değerlendirecek olursak 2014 World Cup’ın şanına yakışır bir biçimde tasarlanan ses içeriği ile dikkat çekiyor. 203 takımın oyuncusunun ismini de sayabilecek spikerler, World Cup ta kullanılacak müzik alternatifleri kusursuz bir biçimde içeriğe eklenmiş ve hayran bırakıyor. En gözde şarkı ise hiç kuşkusuz We Are One( Ole Ola)

En önemli kısım olan oynanış ve oyun içi tasarımlara geçersek FİFA’nın asıl bombayı burada patlattığını söyleyebiliriz. Oynanış açısından mükemmele yakın bir performans sunan World Cup ‘ta en dikkat çeken nokta oyunun online bir video oyunu olarak tasarlanmış olması.

2014-fifa-world-cup-brazil-3

Aynı zamanda 203 takımın da kaptanı olabiliyor ve heyecana ortak olabiliyorsunuz. En önemli mod ise direkt kupa modu burada oyunu gerçekten hissedip kendinize eşdeğer rakipler ile oyunu oynama imkânı sunulmuş bu oyunun satın alınmasında en etkili nokta olarak görünüyor.

Beğen
Beğen Muhteşem Hahaha İnanılmaz Üzgün Kızgın
Mix Moda

Mix Moda

Günlük moda haberleri, moda blog, android, teknoloji, sinema hakkında güncel makaleler ve çok daha fazlası.