background

2016 Kuyruklu Gelinlik Modelleri

İlk gelinlikten bu yana mutlaka uzun bir kuyruğu olan gelinlik hayali her gelin adayının hayalini süslemiştir. Özellikle sade ve asil duruşuyla dikkat çeken bu model klasik tarz seven gelinler için ideal. Yıllardır tercih edilen gelinlikler içinde liste başı olan kuyruklu gelinlik modelleri her yıl yeni bir tarzla buluşuyor.

2015-2016 sezonu uzun kuyruklu gelinlik modellerinde ön kısa arka uzun bir tasarım ortaya çıktı. Uzun olan kuyruğun, yine uzun bir duvakla taçlandırılmasıyla kuğu gelinlik modeli ismini almıştır. Uzun bir duvağın ilavesiyle gelin adayının tam anlamıyla bir kuğu zarafetine sahip olmasını sağlıyor. Son yıllarda dantel işlemeli duvakların da üretimiyle uzun kuyruklu gelinlikler farklı bir tarz kazandı. Bu ilaveler uzun yıllar gelinlik seçiminde etkisini sürdürecek gibi görünüyor.

Kuyruklu gelinliklerde tesettürlü gelin adaylarına uygun modellerin yanı sıra kısa etek boyu ile fiziğine güvenen gelin adayları için de birçok model mevcut. Ama model ne olursa olsun gerçek bir kuğu zarafeti yerlerde sürünen bir duvak ile yakalanabiliyor. Özellikle düğün için kapalı mekân seçimi yapıldıysa kesinlikle uzun kuyruklu gelinlik modeli giymelisiniz. Bu modelin gelin adaylarına kattığı etki bambaşka. Hatırlarsanız annelerimiz hatta ananelerimiz de her zaman uzun mu uzun bir duvağım vardı diye övünürler. Kısacası akıllarda kalmak istiyorsanız bu model tam size göre. Her tarza hitap eden uzun kuyruklu gelinlik modeli olduğu için saç, ayakkabı, makyaj kombininde de daha çok seçenek işinizi kolaylaştıracaktır.

Beğen
Beğen Muhteşem Hahaha İnanılmaz Üzgün Kızgın
31
Mix Moda

Mix Moda

Günlük moda haberleri, moda blog, android, teknoloji, sinema hakkında güncel makaleler ve çok daha fazlası.