background

2015 Zarif Gelinlik Modelleri

Zarifin kelime anlamına baktığımızda göze çekici gelen kişiler için kullandığımız bir tabirdir. 2015 yılında da “zarif gelinlikler” ön plana çıkmaktadır. Zarif gelinlikten kastımız çok abartılı süslemelere yer vermeyip, sade, asil görüneşe sahip olan gelinliklerdir. Eğer sizde böyle bir gelinlik istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Tüm gelin adaylarının istediği gelinlik modeli şüphesiz zarif ve şık olmasıdır. Eğer sizde böyle bir gelinlik istiyorsanız size ilk tavsiyemiz çok fazla abartıdan uzak durmanızdır. Saçınızla, makyajınızla tam bir bütünlük sergilemeniz faydanıza olacaktır.

Boyunuz uzunsa ve vücudunuz ile  orantılıysa sizlere balık etek giymenizi öneriyoruz. Düz bir beyaz gelinlik seçip, yakalarını, kollarını ve duvağını dantel işlemelerinden seçmeniz sizi daha şık gösterecektir. Eğer gelinliğinize biraz hareket katmak istiyorsanız pırlanta detaylı kolye ve bilekliğe yer verebilirsiniz.

Fakat boyunuz uzun değilse ve kilonuz balık eteğe müsait değilse prenses gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Kilolu bir bayansanız kesinlikle prenses gelinliği seçmeniz isabetli bir tercih olacaktır. Göğüsleriniz büyükse, göğsünüzde işlemelere ve taşlara yer vererek bu odaklanmayı azda olsa dağıtabilirsiniz.

Elbette ki gelinlik kadar saç ve makyajda çok önemlidir. Bir gelinin makyajı asla abartılı olmamalıdır. Eğer ki zarif bir gelin olmak istiyorsanız abartılı makyajlardan uzak durmalısınız. Saçınızı hafif dağınık topuz yapabilir veya konsepte uygun olarak açık bırakabilirsiniz. Ayrıca gelinlere çok yakıştırdığımız mavi ve tonlarını gelin makyajında deneyebilirsiniz.

 

Beğen
Beğen Muhteşem Hahaha İnanılmaz Üzgün Kızgın
Mix Moda

Mix Moda

Günlük moda haberleri, moda blog, android, teknoloji, sinema hakkında güncel makaleler ve çok daha fazlası.