background

2014 Bayan T-shirt Modelleri

Bayanlarımız bilir. Dar gömlekler, sıkı  elbiselerden çok içinde rahat edeceğimiz kıyafetlere yöneliriz. Böylece kendimizi daha rahat ve özgür hissederiz. Modacılar da bundan esinlenerek bir t-shirt akımı başlattılar. Ve öyle güzel tasarladılar ki sade giyinenlere de hitap ediyor çok şık giyinenlere de.

Peki, T-shirtleri nasıl kombinlemeliyiz?

Her kadının sorunudur. Neyi neyle giyinirsem uyumlu görünebilir. Bu yüzden size bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım.

T-shirtler spor kıyafetlerdir. Demek istediğim t- shirt giyip altına klasik kesim etek giymek olmaz.T-shirtleri jean veya jean kotlarla kombinleye bilirsiniz. T-shirtle etek de giyinebilirsiniz. Ama tek kuralımız spor bir etek olacak. Ben T-shirt giydiğimde genellikle altın rengi ya da gümüş rengi takılar takmaya özen gösteriyorum. Bu size daha hoş gösterecektir. Ayrıca  güneş gözlüğü takmakta ayrı bir hava katacaktır. Saçlarınızı T-shirt giydiğinizde açık bırakmanızı öneriyorum.Ya da yukarıdan bağlı sımsıkı bir at kuyruğu ile kombin yapabilirsiniz. Eğer oje sürmeyi tercih ediyorsanız siyah ya da metalimsi renkler sürebilirsiniz.

Hangi renk t-shirt almalıyım?

T-shirt alırken tabi ki en zevkli kısım rengini seçmektir. T-shirt alırken eğer bir baskılı t shirt alıyorsanız kesinlikle beyazı seçmelisiniz. Böylece vermek istediğiniz mesaj  daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Eğer beyaz rengini sevmiyorsanız bu senenin moda renkleri olan orkide moru, lavanta, kırmızı, gökyüzü mavisi, su yeşili, turuncu, sarı, gri, siyah, altın rengini tercih edebilirsiniz.

Sizler için seçtiğim birkaç t-shirt kombinlerine bakıp düşüncelerinizi konunun altından bize bildirebilirsiniz.

Beğen
Beğen Muhteşem Hahaha İnanılmaz Üzgün Kızgın
Mix Moda

Mix Moda

Günlük moda haberleri, moda blog, android, teknoloji, sinema hakkında güncel makaleler ve çok daha fazlası.